angela-poll

Hi. Ik ben Angela Poll. Sinds ik überhaupt kon schrijven, schrijf ik al verhalen. Moest ik op de middelbare school als straf een opstel schrijven? Dat deed ik met plezier.

Later mondde dat uit in een studie journalistiek. Daar leerde ik naast het verfijnen van mijn schrijfvaardigheden ook om verhalen te delen door middel van radio- en televisieproductie.

Aan het begin van mijn studie begon ik met het schrijven voor muziekwebsites. Dat doe ik nu nog steeds. De resultaten daarvan vind je op deze website. De andere blogs komen voort uit mijn scriptie (over hoe polyamorie geframed wordt) en persoonlijke interesses, zoals de kracht van gezonde voeding en welke werking dat heeft op ons spijsverteringssysteem.

Inmiddels werk ik als contentmarketeer bij Bammboo, een growth hacking marketingbedrijf in Amsterdam. Daarnaast werk ik als freelancer onder de naam van mijn bedrijf: Bureau Ponto. 

Ben je op zoek naar iemand om je te helpen met ondersteuning op het gebied van blogs, websiteteksten of social media? Neem dan contact op.

Voor meer informatie:
angela@bureauponto.com // 0653785002